Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning water voor het aanleggen en behouden van een glasvezel kabel in het profiel van vrije ruimte van een A-watergang, nabij Tonny van Asseldonkstraat te Gemert

Voornemen om vergunning te verlenen

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas wil een omgevingsvergunning water ingevolge de Omgevingswet gaan verlenen. De aanvraag van de vergunning heeft betrekking op het aanleggen en behouden van een glasvezel kabel in het profiel van vrije ruimte van een A-watergang, nabij Tonny van Asseldonkstraat te Gemert. De aanvraag is geregistreerd met zaaknummer 0654418629.

Besluitdatum: 25-03-2024

Inzage

Het ontwerpbesluit is vanaf publicatiedatum gedurende zes weken in te zien: 27 maart 2024

U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via vergunningen@aaenmaas.nl een verzoek doen om de stukken per e-mail te ontvangen. Zienwijze

Het beroepschrift bevat tenminste:

  • -

     

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

     

    de dagtekening;

  • -

     

    een omschrijving van het besluit waartegen het zienswijze is gericht;

  • -

     

    het bovengenoemdezaaknummer;

  • -

     

    de gronden van de zienswijze, en;

  • -

     

    uw handtekening.

U kunt een zienwijze indienen via: http://www.aaenmaas.nl/regelen/zienswijze-indienen Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Wilt u mee weten informatie over de aanvraag?

Neem dan contact op met het afdeling Planadvies en Vergunningen via vergunningen@aaenmaas.nl of telefonisch op nummer 073- 6158333. Graag hierbij het zaaknummer 0654418629 vermelden.

 

Naar boven