Voornemen om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit te verlenen voor TenneT TSO B.V. –waterschap Hunze en Aa’s

Het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit te verlenen voor het lozen van hemelwater op oppervlaktewater, afkomstig van het hoog- en middenspanningsstation Musselkanaal. Het gaat om de locatie middenspanningsstation Musselkanaal, kadastrale gemeente Vlagtwedde, sectie G, perceelnummers 7741, 7743, 7744, 7745 en 8157.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er door het verlenen van de watervergunning misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt reageren als u het niet eens bent met het voornemen om de watervergunning te verlenen.

Wilt u reageren op de ontwerpwatervergunning die het waterschap van plan is te verlenen?

U kunt tot en met 8 mei 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerp. Dit heet het indienen van een zienswijze. Het ontwerp van de vergunning is tot 9 mei 2024 digitaal beschikbaar bij deze publicatie. U klikt aan de linkerzijde van dit bericht op “bekijk documenten” en klikt daarna op de link onder het kopje “documenten”. Ook kunt u het ontwerp in het waterschapshuis aan het Aquapark 5 te Veendam bekijken.

Hoe dient u een zienswijze in?

Dit kan op drie manieren:

  • digitaal: via de link digitaal zienswijze indienen

  • per post: u stuurt een brief aan het algemeen bestuur van het waterschap, Postbus 195, 9640 AD Veendam

  • mondeling: u kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 0598 693 800

Het waterschap bekijkt alle reacties bij het nemen van het definitieve besluit om de watervergunning vast te stellen. Op onze website leggen we uit hoe de zienswijzeprocedure werkt.

Meer informatie?

Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen met Annette Geesken. Dit kan via het algemeen telefoonnummer 0598 693 800.

Naar boven