Publicatie - Verkoop perceel water nabij Leimuiderdijk hm 48.240

 

Bendmaking  

 

Documentnummer : 24.036087

Dossiernummer : E07419

 

Rijnland is voornemens om tot verkoop over te gaan van een perceel water aan een bij ons bekende partij:

 

Objectinformatie:

 

Voornemen: Verkoop perceel water aan huidige gebruiker

Kadastraal bekend: Haarlemmermeer AM 2113 (gedeeltelijk)

Plaatselijk bekend: nabij Leimuiderdijk hm 48.240

 

De beoogde partij is de meest geschikte partij. Het Hoogheemraadschap van Rijnland geeft door deze publicatie uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

 

Wachttijd: 20 kalenderdagen 

Rijnland neemt na de datum van publicatie van het voornemen een wachttijd van 20 kalenderdagen in acht. Dit is een vervaltermijn. Na het verstrijken van de wachttijd, gaat Rijnland over tot verkoop aan de meest geschikte partij.

 

Uw reactie

Uitsluitend binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen kunt u reageren. In uw reactie motiveert u waarom u het niet eens bent met dit voornemen.

 

Hoe kunt u reageren?

Uw reactie stuurt u toe per e-mail aan Team Vastgoed via vastgoed@rijnland.net. Ook kunt u aan ons een brief sturen via Team Vastgoed, Antwoordnummer 10027, 2300 VB te Leiden. Vermeld altijd het dossiernummer E07419 in uw correspondentie.

 

Reageert u niet op tijd

Reageert u niet binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen, dan vervalt de mogelijkheid om tegen ons voornemen bezwaar te maken. Rijnland zal in dat geval het voornemen uitvoeren zoals wij dat hierboven hebben vermeld.

 

Naar boven