Kennisgeving melding Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) voor het toepassen van grond of baggerspecie in een oppervlaktewaterlichaam; het aanbrengen van een nieuwe buis en het verbreden van een dam voor de locatie nabij 1e Dwarsdiep in Stadskanaal - waterschap Hunze en Aa’s

Het waterschap heeft een melding op basis van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) ontvangen. In het Bal staan regels voor activiteiten die invloed hebben op de leefomgeving, zoals bouwen, lozen en grondgebruik.

De melding is voor het toepassen van grond of baggerspecie in een oppervlaktewaterlichaam; aanbrengen van een nieuwe buis en het verbreden van een dam op de locatie nabij 1e Dwarsdiep nabij Stadskanaal.

Waarom is de activiteit bij ons gemeld?

Het is in sommige gevallen verboden om een activiteit of bepaalde onderdelen daarvan te starten zonder een melding te doen. Hierdoor zijn wij voor de start op de hoogte van de activiteit. Een activiteit mag niet eerder dan 4 weken na de melding starten (soms geldt een andere termijn).

Deze melding is ontvangen op 13 maart 2024 en geregistreerd onder zaak HAS2024_Z47938.

Tegen een melding kunt u geen bezwaar maken

We nemen geen besluit op de binnengekomen melding. Het is namelijk geen aanvraag.

Meer informatie?

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vergunningen. Dit kan via het algemeen telefoonnummer 0598 693 800..

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving?

Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit is gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Naar boven