intrekking Watervergunning voor het graven en dempen van watergangen nabij Knolweg 8 te Stitswerd

Ter inzage

Het besluit ligt ter inzage van 15 maart tot en met 25 april 2024 in het waterschapshuis, Stedumermaar 1 te Groningen.

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u hiertegen op grond van de Awb binnen zes weken na de dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij het dagelijks bestuur van het waterschap Noorderzijlvest, Postbus 18, 9700 AA te Groningen. U kunt er ook voor kiezen om het bezwaarschrift digitaal in te dienen. Dit kunt u doen via een formulier op onze website www.noorderzijlvest.nl/bezwaar-maken U moet hiervoor wel belanghebbende bij het besluit zijn. De volgende vragen en aandachtspunten kunnen u helpen bij het maken van bezwaar:

 

  • 1.

    Wat zijn de redenen dat u het niet met het besluit eens bent?

  • 2.

    Welk doel wilt u met uw bezwaar tegen het besluit bereiken? Wat verwacht u van waterschap Noorderzijlvest?

  • 3.

    Is het u voldoende duidelijk wat een bezwaarprocedure inhoudt en weet u of u met een bezwaar uw doel kunt bereiken? Kunt u uw doel op een andere, wellicht eenvoudigere wijze bereiken?

Wanneer u vragen heeft of wanneer u zich afvraagt of het indienen van een bezwaarschrift voor u de geschikte aanpak is, kunt u ook hiervoor contact opnemen met de in de aanbiedingsbrief vermelde contactpersoon. De contactpersoon kan met u overleggen over de te volgen procedure en u informeren over andere mogelijkheden die waterschap Noorderzijlvest u eventueel biedt om tot een oplossing te komen.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • 1.

    uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • 2.

    een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • 3.

    de reden waarom u bezwaar maakt;

  • 4.

    de datum en uw handtekening.

Naar boven