Waterschap Zuiderzeeland - Ontwerp-peilwijziging bedrijventerrein De Munt B

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.

Op verzoek van de Gemeente Noordoostpolder te Emmeloord is voor het te bouwen van bedrijventerrein De Munt B een wijziging aangevraagd van het bestaande streefpeil. Het huidige streefpeil is N.A.P. – 5,70 meter en het gewenste streefpeil is N.A.P – 5,20 meter. Op grond van artikel 2.41 lid 1 en 3 Omgevingswet is een ontwerp-peilwijziging opgesteld. De ontwerp-peilwijziging streefpeil geldt voor het gebied globaal begrenst tussen Muntweg ten noorden, Rijksweg A6 ten westen, bedrijventerrein De Munt A ten zuiden en de Kuinderweg ten oosten allen gelegen in Emmeloord.

Voor het ontwerp-peilwijziging is een toets waterberging NOP-De Munt B, projectnummer 472748.104, documentnummer 230919-472748-rap-peilwijziging-De-Munt-Emmeloord revisie 00, datum 12 oktober 2023 inclusief onderbouwing opgesteld.

Inzage

Genoemde ontwerpbeschikking ligt tot 19 april 2024 ter inzage:

via het digibord in de hal op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur;

Zienswijzen

Tegen de ontwerppeilwijziging kunnen door belanghebbenden schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE te Lelystad. Bij het indienen van zienswijzen kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Gedachtewisseling over de ontwerppeilwijziging met het waterschap is mogelijk, indien u daartoe een verzoek indient bij het waterschap tot uiterlijk één week voor het einde van de ter-inzage-legging. Hierbij kunt u ook mondeling uw zienswijzen inbrengen.

Beroep (ontwerppeilwijziging)

Te zijner tijd kan beroep ingesteld worden tegen de beschikking door:

- degenen, die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van de ontwerpbeschikking;

- belanghebbenden;

- degenen die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van de wijzigingen, die op de

ontwerpbeschikking zijn aangebracht;

- de wettelijke adviseurs, die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het team Waterprocedures A. van der Molen van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.

Naar boven