Bekendmaking van voornemen tot vestiging van een recht van opstal voor een botenhuis in het Termunterzijldiep in ’t Waar (2403) – waterschap Hunze en Aa’s

 

 

Het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om met een partij een opstalovereenkomst te sluiten. Het gaat om de verlenging van een opstalrecht voor een botenhuis in een zijtak van het Termunterzijldiep in ‘t Waar, kadastraal bekend gemeente Nieuwolda, sectie H, nummer 141. De opstaller wil op het perceel zijn botenhuis in stand houden.

 

Enige serieuze gegadigde + motivering

Het waterschap is van mening dat er in dit geval sprake is van één serieuze belangstellende. De opstaller is reeds lange tijd eigenaar en enig gebruiker van het botenhuis en wil deze in stand houden.

 

Bent u ook belangstellende?

Bent u van mening dat het waterschap de grond niet kan verkopen, omdat u op basis van bovenstaande punten ook een serieuze belangstellende bent? Dan kunt u dit binnen 21 kalenderdagen na de datum van deze publicatie laten weten via e-mail vastgoed@hunzeenaas.nl onder vermelding van ‘2403 vestiging van een recht van opstal voor een botenhuis in het Termunterzijldiep in ’t Waar’.

Reacties die wij na deze termijn ontvangen, nemen wij niet meer in behandeling.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vastgoed via e-mail: vastgoed@hunzeenaas.nl.

 

Naar boven