Bekendmaking van voornemen tot verkoop percelen grond nabij de Borgsloot in Groningen aan de gemeente Groningen (2404) – waterschap Hunze en Aa’s

 

 

Het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om met de gemeente Groningen een koopovereenkomst te sluiten. Het gaat om de verkoop van een perceel grond aan de Borgweg en Borgsloot te Groningen, kadastraal bekend gemeente Noorddijk, sectie B, nummers 1720, 1656 en 1655 (allen deels).

En een halve bermsloot langs het Kerkpad, kadastraal bekend gemeente Noordijk, sectie B, nummer 2443 (deels), tezamen groot ca. 2.988 m².

De gemeente verwerft deze percelen ten behoeve van de openbare ruimte.

 

Enige serieuze gegadigde + motivering

Het waterschap is van mening dat er in dit geval sprake is van één serieuze belangstellende. De percelen zijn geheel ingesloten door gemeentelijke eigendommen met maatschappelijk bestemming.

De verkoop van deze percelen maakt deel uit van een ruilovereenkomst tussen gemeente en waterschap.

 

Bent u ook belangstellende?

Bent u van mening dat het waterschap het perceel niet kan verkopen, omdat u op basis van bovenstaande punten ook een serieuze belangstellende bent? Dan kunt u dit binnen 21 kalenderdagen na de datum van deze publicatie laten weten via e-mail vastgoed@hunzeenaas.nl onder vermelding van ‘2404 verkoop percelen grond nabij de Borgsloot in Groningen aan de gemeente Groningen’.

Reacties die wij na afloop van deze termijn ontvangen, nemen wij niet meer in behandeling.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vastgoed via e-mail: vastgoed@hunzeenaas.nl.

 

Naar boven