Bekendmaking ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Groot Zevert Vergisting B.V. te Beltrum

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Rijn en IJssel heeft op 5 februari 2024 besloten de verleende vergunning aan Groot Zevert Vergisting B.V. te wijzigen en in ontwerp vast te stellen en ter inzage te leggen.

  • -

    De vergunning is verleend voor het direct lozen van (afval)water of stoffen, afkomstig van Groot Zevert Vergisting B.V. op watergang de Berkel.

Inzagetermijn en zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op de websites:

- http://www.wrij.nl/thema/actueel/bekendmakingen;

- https://zoek.officielebekendmakingen.nl.

De stukken zijn ook als “externe bijlage” te downloaden aan de linkerzijde van deze pagina in dit Waterschapsblad.

Gedurende zes weken vanaf de publicatiedatum hebben belanghebbenden de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpbesluit.

Schriftelijke zienswijzen kunnen tot en met 11 april 2024 worden gericht aan het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rijn en IJssel, Postbus 148, 7000 AC Doetinchem.

Mondelinge zienswijzen kunnen tot en met 11 april 2024 kenbaar worden gemaakt via telefoonnummer 0314-369369. U kunt hiervoor een afspraak maken met de unit V&H.

Wij verzoeken u om uw zienswijze zo specifiek mogelijk te omschrijven en als onderwerp ‘Ontwerpbesluit Groot Zevert Vergisting B.V.’te vermelden.

Na deze periode zal definitief besloten worden. Het besluit en eventuele zienswijzennota worden in het Waterschapsblad gepubliceerd. Degenen die een zienswijze hebben ingediend, worden rechtstreeks geïnformeerd.

Dit betreft een rectificatie op de bekendmaking van 23 februari 2024, nr 3188 . Deze komt hiermee te vervallen.

 

Naar boven