Publicatie van het voornemen tot verkoop van een groenstrook te Heino

 

Locatie

De verkoop betreft een groenstrook die wordt omsloten door de Rondweg Heino, Lemelerveldsweg, Berkendijk en Aver Heino’sweg

 

Gedeeltelijk kadastraal perceel :

Gemeente Heino, Sectie K, nummer 470 (ged.) ter grootte van circa 0.15.27 ha.

 

Didam-arrest

In het kader van juridische ontwikkelingen en verschuivingen is duidelijk geworden dat een overheid gehouden is om voorgenomen grondtransacties te publiceren, zodat iedereen daar kennis van kan nemen. Dit voornemen is bedoeld om aan derden kenbaar te maken dat het waterschap tot verkoop van het hiervoor genoemde perceel over gaat, omdat het waterschap van mening is dat in dit geval sprake is van de meest geschikte en serieuze gegadigde.

 

Enige serieuze gegadigde

Doel van de verkoop met de bij het waterschap bekende wederpartij is dat het eigendom en daarmee het onderhoud van een groenstrook wordt overgedragen. Deze partij is vanwege de toegankelijkheid naar mening van het waterschap de meest geschikte en serieuze gegadigde op basis van objectieve, redelijke en toetsbare criteria.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 dagen na datum van deze publicatie kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht per mail, te richten aan grondzaken@wdodelta.nl, onder vermelding van “Voornemen tot verkoop van een groenstrook te Heino”. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht om in of buiten rechte op te komen tegen de verkoop en/of om daarop een vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. Het waterschap en de bij haar bekende wederpartij worden onredelijk benadeeld indien na voornoemde termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen. De termijn van 20 dagen moet daarom worden beschouwd als een vervaltermijn. Voor vragen kunt u ook bij onderstaand contactpersoon terecht.

 

Bert Jan Kelder, medewerker grondzaken

 

Email: grondzaken@wdodelta.nl

 

Telefoon: 088-2331200

 

 

Naar boven