Waterschap Zuiderzeeland - ontwerp intrekkingsbesluit Omgevingswet - lozen afvalwater op oppervlaktewater - Hefbrugweg 65-73 in Almere

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.

Aan Bio-plastics NL BV te Woerden is voor de inrichting aan de Hefbrugweg 65-73 in Almere een ontwerp intrekkingsbesluit afgegeven op grond van artikel 5.40, lid 2 onder b van de Omgevingswet. Het intrekkingsbesluit heeft betrekking op het lozen van afvalwater op oppervlaktewater in beheer van het waterschap. Het intrekkingsbesluit is genomen omdat de aangevraagde milieubelastende activiteiten van Bio-plastic NL BV niet worden uitgevoerd en de bijbehorende lozingsactiviteiten daarom niet plaatsvinden.

Inzage

Genoemd ontwerp intrekkingsbesluit ligt tot 5 april 2024 ter inzage:

via het digibord in de hal op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur;

via het internet op de website www.overheid.nl;

bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Almere, Stadhuisplein 1 te Almere op maandag t/m vrijdag van 09.00‑17.00 uur en op donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Zienswijzen

Tegen het ontwerp intrekkingsbesluit kunnen door belanghebbenden schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE te Lelystad. Bij het indienen van zienswijzen kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Beroep

Te zijner tijd kan beroep ingesteld worden tegen de beschikking door:

- degenen, die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van het ontwerp intrekkingsbesluit;

- belanghebbenden;

- degenen die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van de wijzigingen, die op het ontwerp intrekkingsbesluit zijn aangebracht;

- de wettelijke adviseurs, die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp intrekkingsbesluit.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het team Waterprocedures van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.

Naar boven