Waterschap Zuiderzeeland is voornemens over te gaan tot uitgifte van gedeeltelijke percelen ten behoeve van tijdelijke opslag, stalling en ligplaatsen van boten en parkeerplaats aan Natural Harbour B.V.:

 

 

Objectinformatie: Kadoelermeerdijk en Vollenhoverkanaal, Marknesse

Voornemen: Uitgifte huur

Kadastraal bekend: gemeente Noordoostpolder, sectie B, nummers 3604, 2628, 1628 en 3463 (allen gedeeltelijk), gezamenlijk groot circa 7.940 m2.

 

Waterschap Zuiderzeeland is voornemens om percelen grond uit te geven ten behoeve van tijdelijke opslag, stalling en ligplaatsen van boten en een parkeerplaats. De uitgifte van huur vindt plaats conform de regels van het Grondzakenbeleid van Waterschap Zuiderzeeland.

De uitgifte vindt plaats om de werkelijke en juridische situatie met elkaar in overeenstemming te brengen. Het huurperceel maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de erfpachtovereenkomst van Natural Harbour B.V. Daarnaast zijn de werken op de uit te geven percelen in eigendom van Natural Harbour B.V. Daarom is Natural Harbour B.V. de enige geschikte partij. Zuiderzeeland geeft door deze publicatie uitvoering aan het (Didam)arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Wachttijd: 20 kalenderdagen

Waterschap Zuiderzeeland neemt na de datum van publicatie van het voornemen een wachttijd van 20 kalenderdagen in acht. Dit is een vervaltermijn. Na het verstrijken van de wachttijd, gaat Waterschap Zuiderzeeland over tot uitgifte aan de enige geschikte partij.

 

Uw reactie

Bent u van mening dat u ook in aanmerking dient te komen voor de uitgifte van de genoemde percelen, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd, binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen na publicatie, aan Waterschap Zuiderzeeland kenbaar maken.

Het waterschap zal op basis van uw motivatie een afweging maken de zaak opnieuw in behandeling te nemen.

U ontvangt binnen twee weken na sluiting van de reactietermijn schriftelijk bericht van Waterschap Zuiderzeeland over de beslissing en het vervolgtraject.

 

Hoe kunt u reageren?

Uw reactie stuurt u toe per e-mail aan afdeling Grondzaken via grondzaken@zuiderzeeland.nl. Vermeld in uw correspondentie altijd het zaaknummer.

 

Reageert u niet op tijd

Reageert u niet binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen, dan vervalt de mogelijkheid om uw bedenkingen tegen ons voornemen te uiten. In dat geval zal het waterschap het voornemen uitvoeren zoals wij dat hierboven hebben vermeld.

Naar boven