Aanvraag omgevingsvergunning voor het verwijderen en aanleggen van dammen/uitwegen locatie Bitterhoekseweg in Poortvliet.

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een watergerelateerde activiteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verwijderen en aanleggen van dammen/uitwegen locatie Bitterhoekseweg in Poortvliet. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH82.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een omgevingsvergunning voor een watergerelateerde activiteit wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een watergerelateerde activiteit ontvangen op 22 januari 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 18 maart 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

 

Naar boven