Tweede partiële herziening werkingsgebieden Waterschapsverordening waterschap

Aanhef

Het dagelijks bestuur van Waterschap Brabantse Delta maakt bekend dat zij de definitieve wijziging op de regeling "Waterschapsverordening waterschap Brabantse Delta 2024" hebben vastgesteld en gepubliceerd.

Definitieve wijziging omgevingsplan

De wijziging van de "Waterschapsverordening waterschap Brabantse Delta 2024" betreft:

Tweede partiële herziening werkingsgebieden Waterschapsverordening waterschap Brabantse Delta 2024

Beroep instellen tegen dit besluit

Als u het niet eens bent met het besluit kunt u met ingang van 03‑10‑2024 gedurende zes weken schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant te Breda, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank. Zie voor de mogelijkheden de website van de rechtbank.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep. Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overlegd.

Wie kan beroep instellen?

Beroep kan ingesteld worden door:

  • Belanghebbenden.

  • Niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht over het besluitonderdeel waartegen zijn beroep zich richt.

    Niet-belanghebbenden dienen echter wel rekening te houden met het relativiteitsvereiste.

  • Niet-belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht over het besluitonderdeel waartegen zijn beroep zich richt, maar aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht.

    Niet-belanghebbenden dienen echter wel rekening te houden met het relativiteitsvereiste.

Voorlopige voorziening

Indien een beroepschrift is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Zie voor de mogelijkheden de website van de rechtbank.

Ook de voorlopige voorziening dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het verzoek (waarom spoedeisend karakter). Verder dient een afschrift van het beroepschrift en zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overgelegd.

Ondertekening

Waterschap Brabantse Delta, DATUM

Namens het dagelijks bestuur van Waterschap Brabantse Delta

Teammanager gegevens

Naar boven