Publicatie aanvraag maatwerkvoorschrift 2024-017576 voor kabelwerkzaamheden ter plaatse van Vreesterdijk 2 te Bodegraven-Reeuwijk.

Het hoogheemraadschap van Rijnland (hierna: Rijnland) heeft een aanvraag voor een maatwerkvoorschrift ontvangen. Er is maatwerk aangevraagd voor kabelwerkzaamheden ter plaatse van Vreesterdijk 2 te Bodegraven-Reeuwijk.

 

Waarom publiceert Rijnland dit bericht?

Een aanvraag voor een maatwerkvoorschrift wordt bij Rijnland aangevraagd om toestemming te krijgen om activiteiten uit te voeren, bijvoorbeeld:

 

  • 1.

    in of nabij oppervlaktewater (watergang, vijver, rivier, kanaal, meer, sloot, gracht of zee);

  • 2.

    bij een waterkering (bijvoorbeeld een dijk, kademuur, sluis of dam); of

  • 3.

    die invloed hebben op het grondwater.

Met dit bericht laat Rijnland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt Rijnland een besluit over de aanvraag van het maatwerkvoorschrift?

Rijnland heeft de aanvraag voor het maatwerkvoorschrift ontvangen op 30 augustus 2024. Als het maatwerkvoorschrift wordt verleend, zal Rijnland een nieuw bericht publiceren. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het maatwerkvoorschrift bekijken en hierop reageren. Op dit moment is het nog niet mogelijk om bezwaar te maken. Rijnland streeft ernaar om binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag een besluit te nemen. Echter, dit is niet altijd haalbaar en het kan dus ook langer duren voordat Rijnland een besluit neemt.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van het maatwerkvoorschrift?

U kunt hiervoor contact opnemen met een medewerker van het team Vergunningverlening via het telefoonnummer 071 – 306 34 94 of e-mailadres vergunningen@rijnland.net.

Naar boven