Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding voor het onttrekken van grondwater op de locatie nabij Ten Veldestraat 14 in De Meern. (code HDSR497425)

Het waterschap heeft een melding voor het onttrekken van grondwater beoordeeld en deze voldoet aan de indieningsvereisten. De melding is voor het uitvoeren van een sleufbemaling ter plaatse van Ten Veldestraat 14 in De Meern.

In de periode tussen 16 september 2024 en 20 december 2024 wordt er grondwater onttrokken met een debiet van maximaal 10 m³ per uur.

Voor het uitvoeren van de activiteit sleufbemaling zijn specifieke verplichtingen Algemene regels met meldingsplicht van toepassing. Voor het uitvoeren van de lozingsactiviteit zijn specifieke verplichtingen Algemene regels met informatieplicht van toepassing. Ook geldt in ons gehele beheergebied de zorgplicht. Wilt u meer weten, kijk dan in onze waterschapsverordening via deze link: Waterschapsverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 2024 | Lokale wet- en regelgeving (overheid.nl). In hoofdstuk 3 staan de regels voor wateronttrekkingsactiviteiten. In hoofdstuk 2 staan de regels voor lozingsactiviteiten.

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Vergunning, melding en informatieplicht - HDSR.

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Houten, 19 september 2024

Naar boven