Bekendmaking partiële herziening leggertabellen en leggerkaart van de legger oppervlaktewaterlichamen, legger vaarwegen en legger bergingsgebieden

 

De teammanager Gegevens heeft op 29 augustus 2024 diverse ontwerp leggertabellen en de ontwerp leggerkaart van de legger oppervlaktewaterlichamen, legger vaarwegen en legger bergingsgebieden vastgesteld.

Achtergrond

In een legger legt het waterschap vast aan welke eisen (ligging, vorm, afmetingen en constructie) waterstaatswerken zoals waterkeringen, waterlopen en duikers moeten voldoen (Waterwetlegger) en wie onderhoudsplichtigen zijn (Waterschapswetlegger).

Inzien en indienen van zienswijze

De ontwerp leggertabellen en de ontwerp leggerkaart liggen vanaf 3 september 2024 tot en met 14 oktober 2024 ter inzage. In deze periode kunt u een zienswijze in te dienen. Hoe dit werkt is te lezen op onze website: Externe link:Indienen zienswijze.

De ontwerp leggertabellen zijn als bijlagen aan deze bekendmaking toegevoegd. De ontwerpleggerkaart is in te zien via: Partiële herziening leggers Waterschap Brabantse Delta (2024-1).

Als u deze wil komen inzien bij het waterschap moet u daarvoor een afspraak maken.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het waterschap via 076 564 1000

 

Naar boven