Benoemingsbesluit in verband met openvallen plaats

De voorzitter van het centraal stembureau is geïnformeerd over het feit dat de heer H. Veenstra te Nijverdal zijn ontslag indient als lid van het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen.

De heer Veenstra is door het centraal stembureau bij besluit van 26 september 2023 benoemd verklaard op lijst 1, Water Natuurlijk.

Volgens artikel W 1 van de Kieswet komt mevrouw M. van Dijk te Odoorn, zoals vermeld op lijst 1, Water Natuurlijk thans in aanmerking voor de benoeming.

Op 29 januari 2024 heeft de voorzitter van het centraal stembureau bericht ontvangen van mevrouw M. van Dijk te Odoorn. In dit bericht geeft zij aan de benoeming tot lid van het algemeen bestuur van het waterschap Vechtstromen niet aan te nemen.

Volgens artikel W 1 van de Kieswet komt de heer B.R. Ongena te Goor, zoals vermeld op lijst 1, Water Natuurlijk thans in aanmerking voor de benoeming.

De voorzitter van het centraal stembureau verklaart de heer B.R. Ongena te Goor zoals vermeld op lijst 1, Water Natuurlijk thans benoemd tot lid van het algemeen bestuur van het waterschap Vechtstromen.

 

Plaats Almelo

Datum 31 januari 2024

Naam voorzitter stembureau dr. S.M.M. Kuks

Naar boven