Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het wijzigen van de vergunning met zaaknummer 235107 voor het aanpassen van de waterhuishouding in het kader van de aanleg van een waterstofvulpunt bij het tankstation op de locatie bij Europabaan 1 in Woerden (code HDSR474852)

Het waterschap heeft een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit verleend voor het aanpassen van de waterhuishouding in het kader van de aanleg van een waterstofvulpunt bij het tankstation op de locatie bij Europabaan 1 in de gemeente Woerden.

1. Het betreft de volgende activiteiten:

a. het aanleggen van een dam met duiker in een primaire watergang;

b. Het plaatsen van een keerwand langs een primaire watergang, waarbij de watergang deels wordt verlegd en verbreed.

2. Het voor onbepaalde tijd behouden van de werken, waarvoor deze vergunning is verleend.

3. De in hoofdstuk 2 opgenomen voorschriften, paragraaf 1.1, de hoofdstukken 3 en 4 en bijlage 1 deel te laten uitmaken van de vergunning.

4. De eerder verleende watervergunning d.d. 1 november 2023 met zaaknummer 235107 in te trekken op het moment dat dit besluit onherroepelijk is geworden.

Dit besluit is verzonden op 26 augustus 2024.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 7 oktober 2024, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Het nieuwe Omgevingsloket - HDSR

 

Houten, 28 augustus 2024

Naar boven