Benoemingsbesluit in verband met opengevallen plaats

De voorzitter van het centraal stembureau van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is door de voorzitter van het algemeen bestuur geïnformeerd over het feit dat de heer B.S. Nootebos te Grootebroek ontslag neemt als lid. B.S. Nootebos maakt deel uit van de lijst Water Natuurlijk thans samen met de Fractie Natuurterreinen optredende onder de naam Fractie Water & Natuur.

 

Volgens artikel W 2 van de Kieswet worden de volgende kandidaten buiten beschouwing gelaten voor benoeming mevrouw A.K. Wildschut (nr. 4 op de kieslijst) omdat zij van benoeming heeft afgezien. 

 

Overeenkomstig artikel W1 van de Kieswet, benoemt de voorzitter van het centraal stembureau een vervanger voor de plaats die is opengevallen als gevolg van het genomen ontslag. Volgens artikel W1 van de Kieswet komt de heer D.P. Imfeld te Amsterdam thans in aanmerking voor benoeming.

 

 

De voorzitter van het centraal stembureau verklaart D.P. Imfeld te Amsterdam thans benoemd tot lid van het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

 

Plaats: Heerhugowaard

Datum: 22 augustus 2024

De voorzitter van het centraal stembureau van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier,

ir. R.P.G. Bosma

Naar boven