Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding voor het onttrekken van grondwater op de locatie nabij Oudenoord 370 in Utrecht (code HDSR469869)

Het waterschap heeft een melding voor het onttrekken van grondwater beoordeeld en deze voldoet aan de indieningsvereisten. De melding is voor het uitvoeren van een bouwputbemaling ter plaatse van Oudenoord 370 in Utrecht.

In de periode tussen 19 augustus 2024 en 6 januari 2025 wordt er grondwater onttrokken met een debiet van maximaal 30 m³ per uur.

Voor het uitvoeren van de activiteitbouwputbemaling zijn specifieke verplichtingen Algemene regels met meldingsplicht van toepassing. Ook geldt in ons gehele beheergebied de zorgplicht. Wilt u meer weten, kijk dan in onze waterschapsverordening via deze link: Waterschapsverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 2024 | Lokale wet- en regelgeving (overheid.nl). In hoofdstuk 3 staan de regels voor wateronttrekkingsactiviteiten.

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Vergunning, melding en informatieplicht - HDSR.

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Houten, 26 juli 2024

Naar boven