Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Afwijzing aanvraag omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het aanleggen van een glasvezelkabel nabij locatie Groene Hoon 1 in Houten (code HDSR464688)

Het waterschap heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit afgewezen voor het aanleggen van een glasvezelkabel nabij locatie Groene Hoon 1 in de gemeente Houten. Dit besluit is verzonden op 23 juli 2024.

Beoordeling en Besluit

Bij de beoordeling van de aanvraag blijkt dat de uit te voeren activiteit(en) niet vergunningplichtig is/zijn en dat hiervoor alleen de specifieke zorgplicht geldt. U kunt de bijbehorende stuk(ken) digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stuk(ken) hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 3 september 2024, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Vergunning, melding en informatieplicht - HDSR

 

Houten, 25 juli 2024

Naar boven