Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning wateractiviteit voor het legaliseren van een stuw in de Vennevertlosebeek (GRS10.050) nabij de Kössinkweg 2 in Winterswijk-Huppel.

Waterschap Rijn en IJssel heeft op 18 juli 2024 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer DSO2024052900670 voor het legaliseren van een stuw in de Vennevertlosebeek (GRS10.050) nabij de Kössinkweg 2 in Winterswijk-Huppel te verlengen met een periode van maximaal 6 weken.

 

Procedure

Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie. Wij publiceren dit om direct betrokkenen hiervan op de hoogte te stellen. U kunt hier geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit op de aanvraag nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar vergunningen@wrij.nl of contact opnemen met een van de medewerkers van de unit Vergunningen, telefoon 0314-369 369.

 

Naar boven