Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het plaatsen van een beschoeiing en het hebben van een bijgebouw op de locatie Abstederdijk 212 in Utrecht (code HDSR446472)

Het waterschap heeft een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit verleend voor het plaatsen van een beschoeiing en het hebben van een bijgebouw op de locatie Abstederdijk 212 in Utrecht. Dit besluit is verzonden op 26 juni 2024.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 7 augustus 2024, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Het nieuwe Omgevingsloket - HDSR

 

Houten, 28 juni 2024

Naar boven