Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Maatwerkvoorschriften voor het in een oppervlaktewater lozen van grondwater dat afkomstig is van ontwatering t.b.v. het aanleggen van een nieuw riool op de locatie Tolssteegsingel 2A in Utrecht.(code HDSR<391560>)

Het waterschap heeft een melding Besluit lozen buiten inrichtingen ontvangen voor het lozen van grondwater dat afkomstig is van de ontwatering t.b.v. het aanleggen van een nieuwe riool op de locatie Tolsteegsingel 2A in Utrecht. Dit besluit is verzonden op 25 januari 2024.

 

1. ambtshalve maatwerkvoorschriften te stellen om gedurende 8 maanden grondwater te lozen in het oppervlaktewater, genaamd Minstroom welke gelegen is langs de Malisingel in Utrecht, dat afkomstig is van ontwatering t.b.v. van het aanleggen van een nieuwe riool op de locatie Tolsteegsingel 2A in Utrecht, op basis van artikel 2.1, lid 4 van het Besluit lozen buiten inrichtingen.

2. de maatwerkvoorschriften te stellen voor een periode van 1 jaar, ingaande op de dag van de eerste lozing.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 7 maart 2024, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

 

Houten, 29 januari 2024

Naar boven