Ontwerp jaarrekening en jaarverslag 2023 waterschap Vechtstromen

 

In de vergadering van 4 juni 2024 heeft het dagelijks bestuur de jaarrekening en het jaarverslag voor het jaar 2023 in ontwerp vastgesteld.

Wat is een jaarrekening en jaarverslag?

In de jaarrekening en het jaarverslag staat wat het waterschap het afgelopen jaar heeft gedaan en wat dat heeft gekost. Onderdeel van de jaarrekening en het jaarverslag zijn de controleverklaring en het verslag van bevindingen van de accountant.

Documenten bekijken (ter inzage)

Het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag 2023 en de bijhorende documenten kunt u bekijken op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Ook kunt u de het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag 2023 en bijhorende documenten tijdens kantooruren bekijken in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

U kunt deze documenten bekijken met ingang van 26 juni tot en met 9 juli 2024.

Hoe gaat het verder?

Het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag 2023 worden door het algemeen bestuur behandeld in zijn vergadering van 10 juli 2024.

U kunt niet bij de rechtbank (bestuursrechter) reageren (beroep instellen) tegen het vaststellen van het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag 2023.

Informatie

Voor meer informatie kunt u ook bellen met het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven