Ontwerp eerste begrotingswijziging 2024 waterschap Vechtstromen

 

In de vergadering van 4 juni 2024 heeft het dagelijks bestuur de eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024 in ontwerp vastgesteld. Daarnaast heeft het dagelijks bestuur in de vergadering van 18 juni een addendum op de eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024 in ontwerp vastgesteld.

Wat is een begroting?

In de begroting staat wat het waterschap volgend jaar gaat doen, hoeveel dat kost en welke gevolgen dat heeft voor de hoogte van de tarieven van de waterschapsbelastingen. Ook zijn de verwachte ontwikkelingen voor de jaren erna weergegeven.

Documenten bekijken (ter inzage)

Het ontwerp van de eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024, het addendum en de bijhorende documenten kunt u bekijken op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Ook kunt u de het ontwerp van de eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024 en het addendum en bijhorende documenten tijdens kantooruren bekijken in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

U kunt deze documenten bekijken met ingang van 26 juni tot en met 9 juli 2024.

Hoe gaat het verder?

De eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024 en het addendum wordt door het algemeen bestuur behandeld in zijn vergadering van 10 juli 2024.

U kunt niet bij de rechtbank (bestuursrechter) reageren (beroep instellen) tegen het vaststellen van de eerste begrotingswijziging voor het jaar 2024.

Informatie

Voor meer informatie kunt u ook bellen met het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven