Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Ontwerp watervergunning voor het lozen van afvalwater afkomstig van Van der Velden Rioleringsbeheer Buren B.V. Kanaaldijk Zuid 2 Schalkwijk (code HDSR242268)

Het waterschap is van plan een vergunning te verlenen voor het lozen van afvalwater afkomstig van Van der Velen Rioleringsbeheer Buren B.V. (verder Van der Velden) voor de locatie gelegen ter plaatse van Kanaaldijk-Zuid 2 in Schalkwijk kadastraal bekend: gemeente Houten, sectie I nummer 115.

 

Vergunning wordt verleend om;

de wijzigingsvergunning te verlenen voor een bepaalde tijd van 5 jaar voor het hebben en onderhouden van de activiteiten.

Ter inzage

U kunt de ontwerpvergunning en bijbehorende stukken inzien van 26 januari 2024 tot en met 8 maart 2024 juni digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van HDSR op www.overheid.nl . De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom)

Zienswijze

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na de verzenddatum uw zienswijze indienen. Voor meer informatie en het indienen van een zienswijze kijkt u op onze website: http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/zienswijze/.

 

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

 

Houten, 24 januari 2024

 

Naar boven