Ontwerp-omgevingsvergunning wateractiviteit project herinrichting Overijssels Kanaal Deventer-Raalte

Het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta is van plan de volgende omgevingsvergunning wateractiviteit te verlenen voor:

 

  • 1.

    de aanleg van een vispassage binnen A-oppervlakewaterlichaam AS.75 met bijbehorende beschermingszone dichtbij Heetenseweg 27 in Heeten.

Deze werkzaamheden maken deel uit van het project herinrichting Overijssels Kanaal.

Mogelijkheid om uw mening te geven

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken, waaronder de projectbeschrijving van de gehele herinrichting, liggen met ingang van 15 juni 2024 tot en met 26 juli 2024 ter inzage.

De ontwerpbesluiten zijn digitaal te bekijken via:

 

Fysiek zijn de ontwerpbesluiten in te zien op de volgende plekken:

  • 1.

    Waterschapskantoor, Dokter van Deenweg 186 in Zwolle

  • 2.

    Informatiehoek gemeente Raalte, Zwolsestraat 16, Raalte

  • 3.

    Publiekscontacten Vergunningen gemeente Deventer, Grote Kerkhof 1, Deventer

 

Gedurende genoemde periode van terinzagelegging kan een ieder een reactie (zienswijze) over de ontwerpbesluiten indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Graag duidelijk aangeven over welk ontwerpbesluit uw zienswijze gaat.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta, Postbus 60, 8000 AB, Zwolle. Digitaal kan een zienswijze worden ingediend met het formulier via deze link. Daarvoor moet u een elektronische handtekening (DigiD) hebben. Een per e-mail ingediende zienswijze wordt niet in behandeling genomen.

Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze binnen genoemde termijn kunt u uiterlijk 18 juli 2024 een afspraak maken via vergunningen@wdodelta.nl. Voor meer informatie over de ontwerpbesluiten kunt u via dit mailadres ook contact opnemen.

Inloopavond

Ook organiseren we op woensdag 26 juni 2024 van 19:00 tot 21:00 uur een inloopavond bij Kulturhus Trefpunt, Dorpstraat 16 in Heeten. U bent dan van harte welkom om de plannen te bekijken en uw vragen te stellen.

Vervolg

Het dagelijks bestuur stelt een reactienota vast waarin ingediende zienswijzen van een reactie zijn voorzien en besluit dan over de vergunningverlening. Degenen die een zienswijze hebben ingediend krijgen de reactienota toegestuurd. Verleende vergunningen worden bekend gemaakt in het Waterschapsblad.

Naar boven