Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het graven van twee langshavens en het aanleggen van beschoeiing op de locatie nabij Willeskop 130 en 132 in Montfoort (code HDSR408390)

Het waterschap heeft een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit verleend, conform artikel 1.16 van de waterschapsverordening, voor het uitvoeren van diverse activiteiten op de locatie nabij Willeskop 130 en 132 in gemeente Montfoort.

Het betreft de volgende activiteiten:

a. Het graven van langshavens;

b. Het aanleggen van beschoeiing.

Dit besluit is verzonden op 10 juni 2024.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 22 juli 2024, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Het nieuwe Omgevingsloket - HDSR

 

Houten, 12 juni 2024

Naar boven