Definitieve omgevingsvergunning water voor het lozen van gezuiverd proceswater op oppervlaktewater (Peka Kroef)

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas heeft een Watervergunning verleend voor het lozen van gezuiverd proceswater op oppervlaktewater (Peka Kroef). De omgevingsvergunning is geregistreerd met zaaknummer 0654403810.

Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken hebben van 5 april tot en met 16 mei 2024 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het ontwerpbesluit is ongewijzigd omgezet in het definitieve besluit.

Besluitdatum: 4 juni 2024

Beroep

Beroep kan worden ingesteld tot en met 23 juli 2024.

Het beroepschrift bevat tenminste:

  • -

     

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

     

    de dagtekening;

  • -

     

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • -

     

    de gronden van het beroep, en;

  • -

     

    uw handtekening.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via: Procederen in bestuurszaken | Rechtspraak Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Uitvoering maatregelen

Het besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Dit betekent dat de maatregelen opgenomen in het besluit kunnen worden uitgevoerd. Wilt u dit voorkomen, dan kunt u gelijktijdig of na het indienen van een beroepschrift een zogenaamde “voorlopige voorziening” vragen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Ook in dit geval bent u griffierecht verschuldigd. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om het beroep te behandelen. Voorwaarde om zo’n voorlopige voorziening te vragen is, dat er sprake is van een spoedeisend belang. Wij verzoeken u vriendelijk een afschrift van het beroep en/of het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening toe te zenden aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch

Wilt u mee weten?

Neem dan contact op met het afdeling Planadvies en Vergunningen via vergunningen@aaenmaas.nl of telefonisch op nummer 073- 6158333. Graag hierbij het zaaknummer 0654403810 vermelden.

 

Naar boven