Hoogheemraadschap van Delfland –kennisgeving– Ontwerpbegroting 2025 Regionale Belastinggroep

 

Het hoogheemraadschap van Delfland neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Regionale Belasting Groep (RBG). De RBG heft en int de waterschapsbelastingen voor de hoogheemraadschappen van Schieland en de Krimpenerwaard en van Delfland. Daarnaast verzorgt de RBG deze taken en de uitvoering van de wet WOZ ook voor de gemeente Delft, Schiedam en Vlaardingen.

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2025 van de gemeenschappelijke regeling de Regionale Belastinggroep ter inzage ligt. Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u gedurende twee weken vanaf de dag van de publicatie raadplegen. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

 

De ontwerpbegroting 2025 van de gemeenschappelijke regeling de Regionale Belastinggroep kunt u raadplegen via "bekijk documenten" zoals weergegeven aan de linkerzijde van deze pagina. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien op het hoofdkantoor van het Hoogheemraadschap van Delfland, Phoenixstraat 32 in Delft.

 

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

Naar boven