HAS2023_Z43762 P.W.J. International B.V. te Kolham

Watervergunning voor het lozen van hemelwater, afkomstig van de bodembeschermende voorziening van het laaddock in de watergang ten noorden van de inrichting.

Aan P.W.J. International B.V. is een vergunning op grond van de Waterwet verleend voor het lozen van hemelwater, afkomstig van de bodembeschermende voorziening van het laaddock in de watergang ten noorden van de inrichting. Er zijn geen zienswijzen ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Terinzagelegging

De vergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 30 januari 2024 tot en met 11 maart 2024 bij

- waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur

- Huis van Cultuur en Bestuur van gemeente Midden-Groningen, Gorecht-Oost 157 te Hoogezand. Hiervoor heeft u een afspraak nodig.

De watervergunning is hiernaast ook digitaal in te zien.

Beroep en voorlopige voorziening

Tot en met 11 maart 2024 kan tegen het verlenen van de vergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen). Meer informatie hierover vindt u in de brochure Bezwaar en Beroep die u via de button rechts op deze webpagina kunt downloaden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Annette Geesken- Oosterveld (tel. 0598-693800).

Naar boven