Nobian Chemicals B.V., Oosterhorn 4, 9936 HD in Farmsum

Ontwerp-wijzigingsbesluit watervergunning voor het brengen van ketelvoedingswater op de Oosterhornhaven via lozingspunt 7.

Nobian Chemicals B.V., Oosterhorn 4 in Farmsum heeft bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s een aanvraag op grond van de Waterwet ingediend voor het wijzigen van de eerdere verleende watervergunning. Het dagelijks bestuur is van plan de gevraagde vergunning te verlenen.

Terinzagelegging

Het ontwerp-wijzigingsbesluit watervergunning met bijbehorende stukken ligt ter inzage van 11 juni 2024 tot en met 22 juli 2024 bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam. Wilt u de stukken inzien? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Het ontwerp-wijzigingsbesluit watervergunning kunt u hiernaast ook digitaal inzien.

Zienswijze(n)

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze over het ontwerp-wijzigingsbesluit watervergunning inbrengen. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s, Postbus 195, 9640 AD Veendam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met Annette Geesken‑Oosterveld (tel. 0598 – 693 800).

Inlichtingen

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze bekendmaking, kunt u contact opnemen met Annette Geesken-Oosterveld (tel. 0598-693800).

Naar boven