Hoogheemraadschap van Delfland – Ontwerp gedoogbeschikking Molenweg Maasland, gemeente Midden-Delfland

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland maakt op grond van artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat op 30 mei 2024 het navolgende ontwerpbesluit ter inzage is gelegd.

 

Ontwerp gedoogbeschikking Molenweg – Maasland, gemeente Midden-Delfland

 

De ontwerp gedoogbeschikking omvat een verplichting voor de eigenaar (en eventuele andere rechthebbenden) van een aantal percelen, gelegen aan de Molenweg, om de aanleg, wijziging en instandhouding van de daar aanwezige waterstaatswerken te gedogen. Het betreft de percelen, kadastraal bekend gemeente Maasland, sectie I, nrs. 524, 525, 526, 527, 528 en 565.

 

De ontwerp gedoogbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen zes weken worden geraadpleegd vanaf de dag van de publicatie via de bijlagen bij deze publicatie. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

 

Iedere belanghebbende kan vanaf de dag waarop de ontwerp gedoogbeschikking ter inzage is gelegd en hiervan kennis is gegeven in het Waterschapsblad, gedurende zes weken mondelinge en/of schriftelijke zienswijzen op het ontwerp indienen.

 

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland (Postbus 3061, 2611 AL Delft).

 

Voor het maken van een afspraak voor inzage en/of het indienen van een mondelinge zienswijze en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met de heer mr. E. Goos via het Communicatie en KlantContact (CKC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl.

 

Naar boven