Wijziging van het Mandaatbesluit Waterschap Hunze en Aa's 2024

Het dagelijks bestuur en de dijkgraaf van Waterschap Hunze en Aa's;

 

Overwegende dat het dagelijks bestuur en de dijkgraaf op 14 november 2023 het mandaatbesluit 2024 van waterschap Hunze en Aa's hebben vastgesteld, gepubliceerd in het Waterschapsblad 2023, 15824.

 

Besluiten: de volgende wijzigingen van het Mandaatbesluit 2024 van waterschap Hunze en Aa's vast te stellen.

Artikel 1  

 

Het Mandaatbesluit 2024 wordt als volgt gewijzigd:

 

A.

Er wordt een nieuw artikel 7 ingevoegd, luidende:

 

Artikel 7

 

  • 1.

    Het dagelijks bestuur stemt ermee in dat de dijkgraaf op grond van artikel 95 Waterschapswet mandaat, volmacht en machtiging verleent voor de uitoefening van de aan hem toekomende bevoegdheden aan de in de mandateringslijst genoemde functionarissen om de daarin vermelde rechtshandeling te verrichten en namens hem voor ondertekening van de daartoe benodigde documenten zorg te dragen.

  • 2.

    De bevoegdheden in lid 1 omvatten het ondertekenen van overeenkomsten en (onderhandse en notariële) aktes en het verlenen van een volmacht bij de notaris.

     

B.

In artikel 9, tweede lid wordt team Geo/Div vervangen door: team Data en Informatie.

 

C.

De slotbepalingen onder I en II worden opgenomen in een nieuw artikel 11 onder lid 1 en 2.

 

D.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt onder punt 10 van de aan afdelingshoofden verleende mandaten teamhoofd Geo/Div vervangen door senior bedrijfsjurist.

 

E.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt bij het mandaat tot het aanvragen van eHerkenning adviseur informatievoorziening vervangen door adviseur digitale dienstverlening.

 

F.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt teamhoofd Geo/Div vervangen door teamhoofd Data en Informatie.

 

G.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt onderstaand mandaat verleend aan de senior bedrijfsjurist:

 

  • 1.

    het verlenen en weigeren van toestemming aan derden voor het (tijdelijk) plaatsen, hebben of houden van objecten, c.q. het uitvoeren van werken op terreinen die eigendom zijn van het waterschap Hunze en Aa's of die deel uitmaken van waterstaatkundige werken en het in dat kader doen uitgaan van eerste aanschrijvingen; 

  • 2.

    het ondertekenen van (onderhandse en notariële) aktes en het verlenen van een volmacht bij de notaris voor zover het grondtransacties betreft. Voorafgaand aan het gebruik van deze volmacht wordt de volmachtgever hierover schriftelijk geïnformeerd.

H.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt onderstaand mandaat verleend aan de senior bedrijfsjurist:

 

De bevoegdheden als bedoeld in punt 10 van de aan de afdelingshoofden verleende algemene mandaten met inachtneming van de daarbij gestelde restricties en voor het hele waterschapsgebied.

 

I.

In bijlage 1 Mandateringslijst 2024 wordt onderstaand mandaat verleend aan de senior rentmeester als plaatsvervanger bij afwezigheid van de senior bedrijfsjurist:

 

Het ondertekenen van (onderhandse en notariële) aktes en het verlenen van een volmacht bij de notaris voor zover het grondtransacties betreft. Voorafgaand aan het gebruik van deze volmacht wordt de volmachtgever hierover schriftelijk geïnformeerd.

 

Naar boven