Ontwerp kostentoedelingsverordening watersysteembeheer waterschap Brabantse Delta 2024

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta maakt bekend dat het in zijn vergadering van 18 juli 2023 de ontwerp 'kostentoedelingsverordening watersysteembeheer waterschap Brabantse Delta 2024' heeft vastgesteld.

 

Achtergrond

In de Kostentoedelingsverordening watersysteembeheer waterschap Brabantse Delta 2024, is de verdeling van de watersysteemkosten over de categorieën belastingplichtigen binnen de watersysteemheffing vastgelegd.

 

Terinzagelegging

De ontwerp kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2024 ligt vanaf 24 juli voor een periode van zes weken ter inzage. De stukken die ter inzage liggen zijn als bijlage aan deze bekendmaking toegevoegd. Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van ter inzagelegging een zienswijze indienen. Hoe dit werkt, kunt u lezen op de website van waterschap Brabantse Delta.

 

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Het dagelijks bestuur stelt een inspraaknota vast met alle ingediende zienswijzen en de reactie van het dagelijks bestuur hierop. Degene die een zienswijze heeft ingediend krijgt een afschrift van de inspraaknota toegezonden. Uiteindelijk stelt het algemeen bestuur de kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2024 definitief vast.

 

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met het waterschap via 076 564 1000.

Naar boven