BESLUIT voor de locatie Altingerweg 8 in Beilen

Het dagelijks bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta deelt mee dat op basis van de ingediende aanvraag voor een vergunning op grond van de Waterwet, een besluit (onder voorschriften) is vastgesteld.

 

Het betreft een besluit voor het brengen van stoffen in het oppervlaktewaterlichaam (watergang WO-84-C) als gevolg van de bereiding van drinkwater op pompstation Beilen aan de Altingerweg 8 in Beilen. Het besluit, afgegeven op 11 oktober 2007, met kenmerk WS/WE</RO/3483 wordt ingetrokken. (dossiernummer Z/22/051034; verzenddatum 18 juli 2023).

 

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt gedurende 6 weken na verzenddatum van het besluit ter inzage bij het team Vergunningen.

 

Tot en met 29 augustus staat tegen het besluit beroep open voor belanghebbende bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Nadere informatie kunt u vinden via www.rechtspraak.nl. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Wilt u stukken van een watervergunning inzien op het hoofdkantoor, dan kan dat alléén op afspraak (contactinformatie: zie laatste alinea).

 

Meer informatie?

Voor vragen over de vergunning of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het bijbehorende nummer.

 

Naar boven