Bekendmaking wijziging vervangingsregeling 2023

 

 

De secretaris directeur van Wetterskip Fryslân heeft op 4 juli 2023 besloten de vervangingsregeling 2022 te wijzigen.

Besloten is de vervangingsregeling te wijzigen in die zin dat de concerncontroller optreedt als vervanger van de secretaris-directeur en de adjunct-directeur op het moment dat zij gelijktijdig wegens vakantie of ziekte of een andere vorm van verlof gedurende een langere periode afwezig zijn.

Onder het hoofdstuk ‘Plaatsvervanging van de secretaris-directeur in zijn hoedanigheid als directeur van de ambtelijke dienst, Vervangingsregeling 2023’ wordt een artikel toegevoegd:

3. In afwijking van het onder artikel 2 gestelde bij gelijktijdige afwezigheid van de secretaris-directeur en de adjunct-directeur wegens vakantie of ziekte of een andere vorm van verlof waarbij zij beiden gedurende een langere periode afwezig zijn en onderlinge vervanging niet mogelijk is, de concern controller voor deze situatie als vervanger voor de secretaris-directeur en de adjunct-directeur aan te wijzen.

Het onder 3 gestelde is tijdelijk van aard en geldt tot 1 september 2023.

Tevens is Bijlage A bij het hier voor genoemde vervangingsbesluit gewijzigd. Dit naar aanleiding van de wijziging van het aantal opgavemanagers

U vindt een link naar de regeling onder ‘Gerelateerd > Geconsolideerde regelgeving’.

 

Leeuwarden, 4 juli 2023

O. Bijlsma,

Secretaris-directeur

Naar boven