Definitief intrekkingsbesluit Watervergunning Wärtsilä te Drunen

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas heeft een besluit genomen om een watervergunning (voorheen Wvo-vergunning) in te trekken. Het zaaknummer is 0654309098.

Besluitdatum: 12-07-2023

Inzage

U kunt het besluit gedurende 6 weken inzien vanaf 18 juli 2023.

U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via info@aaenmaas.nl een verzoek doen om het besluit per e-mail te ontvangen. Voor een toelichting op de stukken kunt u bellen met het Waterwetloket via telefoonnummer 073 615 8333.

Beroep

Tegen de definitieve beschikking kan beroep worden ingesteld door de belanghebbenden die:

* Zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikking(en);

* Het oneens zijn met wijzigingen die in de beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn aangebracht;

* Redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbeschikking.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 70584, 5201 CZ 's-Hertogenbosch.

Voorlopige voorziening

Het is mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroep een voorlopige voorziening aan te vragen. Een voorlopige voorziening is het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om het beroep te behandelen. Voorwaarde om een voorlopige voorziening te krijgen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang. U kunt een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank 's-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, de Voorzieningenrechter, Postbus 90.125, 5200 MA te 's-Hertogenbosch. Het is ook mogelijk digitaal een verzoekschrift in de dienen bij de genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven