Projectplan Waterwet Zandstraat vastgesteld

Inzagetermijn van 19 juli 2023 tot en met 30 augustus 2023

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas heeft op 11 juli 2023 het projectplan Zandstraat (334229) vastgesteld.

Maatregelen

Om de onderhoudssituatie veiliger te maken nabij de Zandstraat gaan we een duiker verlengen en de watergang verleggen.

Niet eens met de beslissing?

Indien u het als belanghebbende niet eens bent met dit besluit kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dat kan gedurende zes weken na publicatie van dit besluit. Het bezwaarschrift kunt u zowel digitaal als schriftelijk indienen.

Hoe maakt u digitaal bezwaar?

U kunt met DigiD uw bezwaarschrift indienen via de website van waterschap Aa en Maas (Bezwaar tegen een beslissing van ons bestuur - Waterschap Aa en Maas)

Maakt u liever schriftelijk bezwaar?

Richt het bezwaarschrift dan aan het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA 's-Hertogenbosch. Voeg bij uw bezwaarschrift tevens een kopie van het besluit, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • de gronden van het bezwaar, en;

  • uw handtekening.

Wilt u meer weten?

Gelijktijdig met de bekendmaking (publicatie) liggen de stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien op werkdagen van 09.00-16.30 uur op de volgende locatie: Dorpsstraat 18 te Loosbroek. We verzoeken u vooraf contact op te nemen om een afspraak te maken. De inzagetermijn eindigt met het einde van de bezwaartermijn. Het projectplan is tevens als bijlage bij deze bekendmaking opgenomen.

 

Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met secretaraat district Beneden Aa. Dit kan via telefoonnummer 088-17 88 000 of per e-mail secr_benedenaa@aaenmaas.nl

 

Loosbroek, 14 juli 2023

Naar boven