Intrekken ontwerp-verkeersbesluit Sasseweg - Strijensas

HET COLLEGE VAN DIJKGRAAF EN HEEMRADEN VAN WATERSCHAP HOLLANDSE DELTA;

 

Gelezen het voorstel van de portefeuillehouder Financiën, Wegen & Groen;

 

overwegende dat:

  • -

    op het ontwerp-verkeersbesluit Sasseweg – Strijensas zienswijzen zijn ingediend;

  • -

    deze zienswijzen aanleiding geven nader onderzoek te doen;

gelet op:

 

  • -

    artikel 84 Waterschapswet;

BESLUIT:

 

  • -

    Kennis te nemen van de ingediende zienswijzen op het ontwerp-verkeersbesluit Sasseweg – Strijensas;

  • -

    Het ontwerp-verkeersbesluit Sasseweg – Strijensas in te trekken.

Ridderkerk, 30 mei 2023

Dijkgraaf en heemraden voornoemd,

wnd. secretaris-directeur,

V. Bergsma

dijkgraaf,

J.F. Bonjer

 

Als u belanghebbende bent bij het verkeersbesluit kunt u daartegen beroep instellen. Dit doet u door binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd een brief te sturen aan de rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. In deze brief schrijft u waarom u het met het besluit niet eens bent. Voeg bij de brief een kopie van dit besluit en zorg ervoor dat u de brief van uw naam, adres, woonplaats en handtekening voorziet.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen via https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor de behandeling van het beroep wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroep bij de rechtbank in behandeling is. Kunt u een beslissing op uw beroep niet afwachten? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam vragen een voorlopige voorziening te treffen om het besluit te schorsen. Dit kan alleen als u binnen de termijn beroep heeft ingesteld. Informatie over hoe u een voorlopige voorziening kunt vragen vindt u op dezelfde website als waar u digitaal beroep kunt instellen.

Naar boven