Ontwerp wijzigingsbesluit bezwarenverordening

 

Het college van dijkgraaf en heemraden heeft op 20 juni 2023 besloten het Ontwerp Wijzigingsbesluit Verordening behandeling van bezwaren 2020 ter inzage te leggen.

Inhoud

Het betreft technische aanpassingen van de Verordening behandeling van bezwaren 2020. Bij het Ontwerp Wijzigingsbesluit vindt u een was-wordt tabel met toelichting van de wijzigingen.

Zienswijze

Het Ontwerp ligt met ingang van 27 juni 2023 gedurende zes weken digitaal ter inzage. Gedurende deze periode kunnen inwoners en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad onder vermelding van ‘zienswijze Wijzigingsbesluit bezwarenverordening’. U kunt uw zienswijze ook mailen naar het e-mailadres waterschap@zuiderzeeland.nl.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze, kunt u een afspraak maken met mevrouw K. Lanz via het algemeen telefoonnummer 0320 -274 911. Wij maken een verslag van uw mondelinge zienswijze.

Het Ontwerp Wijzigingsbesluit Verordening behandeling van bezwaren 2020 vindt u in pdf-formaat in de linkerbalk van deze bekendmaking.

 

Vervolg

Na afloop van de inspraaktermijn wordt een reactienota (nota van beantwoording) opgesteld met daarin een overzicht van de zienswijzen en een gemotiveerde reactie op de zienswijzen. Heeft u bezwaar tegen vermelding van uw persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats) in de nota van beantwoording, dan verzoeken wij u dit in uw zienswijze aan te geven. In dat geval anonimiseren wij uw zienswijze.

Het wijzigingsbesluit wordt vervolgens, al dan niet met wijzigingen naar aanleiding van de zienswijzen, definitief vastgesteld door de Algemene Vergadering van het waterschap.

Het Wijzigingsbesluit wordt daarna bekend gemaakt in het Waterschapsblad.

Tegen dit besluit staat op grond van artikel 8:3, sub a van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep open bij de rechtbank.

 

Informatie en vragen

Hebt u vragen of wilt u nadere informatie hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw K. Lanz via het algemeen telefoonnummer 0320 -274 911.

Lelystad, 27 juni 2023

Het college van dijkgraaf en heemraden

van Waterschap Zuiderzeeland

secretaris-directeur, dijkgraaf,

ing. W. Slob Msc. ir. H.C. Klavers

Naar boven