Rectificatie: Ontwerp-projectplan Kadeversterking Borgsloot

Deze publicatie is een rectificatie van de eerdere bekendmaking van 8 juni 2023, beschikbaar via Waterschapsblad 2023, 6775, omdat in deze eerdere bekendmaking een verkeerde titel is opgenomen. Hierboven treft u de juiste titel van de publicatie aan.

 

Voor de kade langs de westzijde van De Borgsloot bij Meerstad is een opgave voor het op orde brengen van de kering.

 

In dit ontwerp projectplan staat beschreven op welke wijze wij de kering weer aan de normen voor waterveiligheid op het gebied van de gewenste hoogte, stabiliteit en piping (stroming van water onder de dijk) te laten voldoen en welke afwegingen daarbij zijn gemaakt.

 

Het ontwerp projectplan, met bijbehorende stukken, ligt met ingang van 20 juni 2023 gedurende 6 weken (tot en met 1 augustus 2023) ter inzage. U kunt het ontwerp projectplan en bijbehorende stukken op deze pagina inzien.

 

Ook kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 het projectplan en bijbehorende stukken inzien op het waterschapshuis, Aquapark 5 te Veendam. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken via 0598–693800 of een mail sturen naar waterschap@hunzeenaas.nl t.a.v. Thimo Bonder.

Naar boven