Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden –MAATWERKVOORSCHRIFTEN voor het in een oppervlaktewater lozen van grondwater dat afkomstig is van de vervanging van het stadswarmtenet op de locatie Einsteindreef (tussen Esmoreitdreef en Zandpad) in Utrecht (code HDSR273585)

Het waterschap hebben een melding Besluit lozen buiten inrichtingen met verzoek om maatwerkvoorschriften ontvangen voor het in een oppervlaktewater lozen van grondwater dat afkomstig is van de vervanging van het stadswarmtenet op de locatie Einsteindreef (tussen Esmoreitdreef en Zandpad) in Utrecht.

1. maatwerkvoorschriften te stellen om gedurende 12 maanden grondwater te lozen in de oppervlaktewateren, genaamd LE073553 en LE073557 en gelegen langs de Einsteindreef en Brailledreef in Utrecht, dat afkomstig is van de vervanging van het stadswarmtenet op de locatie Einsteindreef (tussen Esmoreitdreef en Zandpad) in Utrecht, op basis van artikel 2.1, lid 4 van het Besluit lozen buiten inrichtingen.

2. de maatwerkvoorschriften te stellen voor een periode van 2 jaar, ingaande op de dag van de eerste lozing.

 

Dit besluit is verzonden op 7 juni 2023.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 19 juli 2023, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

 

Houten, 9 juni 2023

Naar boven