Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende watervergunning voor het aanpassen van de waterhuishouding in het kader van weidevogelbeheer op de locatie nabij Willeskop 119 in Oudewater. (code HDSR246591)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het aanpassen van de waterhuishouding in het kader van weidevogelbeheer op de locatie nabij Willeskop 119 in de gemeente Oudewater. (OLO 7651747)

Het betreft de volgende activiteiten:

1. het hebben van peilscheidingen (dammen met afsluitbare duiker);

2. het afsluiten van duikers gedurende een deel van het jaar;

3. het hebben van een peilafwijking in tertiaire watergangen gedurende een deel van het jaar;

4. het hebben van een overloopconstructie;

5. het voor bepaalde tijd behouden van de werken en uitvoeren van activiteiten, namelijk tot 16 juni 2029, waarvoor deze vergunning is verleend.

Dit besluit is verzonden op 5 juni 2023.

 

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 17 juli 2023, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website https://www.hdsr.nl/regelen/vergunning-subsidies/bezwaar-beroep/Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

Houten, 7 juni 2023

Naar boven