Bekendmaking Verkeersbesluit tijdelijke bebording evenement Markregatta op rivier Mark en Dintel te Breda-Terheijden

Waterschap Brabantse Delta maakt bekend dat het op 25 mei 2023 het Verkeersbesluit tijdelijke bebording evenement Markregatta op rivier Mark en Dintel te Breda-Terheijden heeft vastgesteld.

 

Verkeersbesluit tijdelijke bebording evenement Markregatta op rivier Mark en Dintel te Breda- Terheijden

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta besluit om gedurende het evenement tijdelijk Verkeerstekens A.1 (Verbodsteken: In-, uit- en doorvaren verboden) met een informatiebord aan te laten nabij het Markkanaal te Breda/Terheijden en nabij de brug van Rijksweg A16 te Breda zoals hieronder aangegeven zoals hieronder aangegeven:

 

 

Het besluit ligt vanaf 26 mei 2023 gedurende zes weken ter inzage bij waterschap Brabantse Delta, Bouvignelaan 5, Breda; elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Voor inzage op een ander tijdstip gelieve een afspraak te maken via het mailadres vergunningen@brabantsedelta.nl.

 

Tot en met 5 juli 2023 kunnen belanghebbenden, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is 6 weken, ingaande op de dag na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt. Het bezwaarschrift moet gericht zijn aan het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta, Postbus 5520, 4801 DZ Breda. Het bezwaarschrift moet de volgende inhoud hebben:

- naam en adres indiener;

- dagtekening;

- het nummer van de vergunning;

- de reden(en) waarom u zich niet met het besluit kan verenigen;

- handtekening indiener.  

Het indienen van een bezwaarschrift schorst het genomen besluit niet. Als een bezwaarschrift is ingediend kan ook een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda worden gericht. U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/Burgers. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

Breda, 26 mei 2023

 

Waterschap Brabantse Delta

Bouvignelaan 5, 4836 AA Breda,

Postbus 5520, 4801 DZ Breda

T 076 564 10 00, F 076 564 10 11

E info@brabantsedelta.nl, I www. Brabantsedelta.nl

 

 

 

 

 

Naar boven