Waterschap Noorderzijlvest te Groningen

Beschikking maatwerkvoorschriften voor het lozen van gezuiverd stedelijk afvalwater met een hogere grenswaarde voor totaal stikstof op het Eemskanaal, afkomstig van rwzi Garmerwolde, Grasdijkweg 2 te Garmerwolde.

Aan waterschap Noorderzijlvest is een beschikking maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer verleend voor het lozen van gezuiverd stedelijk afvalwater met een hogere grenswaarde voor totaal stikstof op het Eemskanaal, afkomstig van rwzi Garmerwolde, Grasdijkweg 2 te Garmerwolde. Er zijn geen zienswijzen ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Terinzagelegging

De beschikking maatwerkvoorschriften en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 1 juni 2023 tot en met 12 juli 2023 bij:

- op werkdagen tijdens kantooruren bij waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam,

- op werkdagen tijdens kantooruren bij gemeente Groningen, Harm Buiterplein 1 te Groningen Hiervoor heeft u een afspraak nodig.

De watervergunning is hiernaast ook digitaal in te zien.

Beroep en voorlopige voorziening

Tot en met 12 juli 2023 kunt u tegen het verlenen van de beschikking beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen). Meer informatie hierover vindt u in de brochure Bezwaar en Beroep die u via de button rechts op deze webpagina kunt downloaden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Annette Geesken-Oosterveld (tel. 0598-693800).

Naar boven