Waterschap Zuiderzeeland is voornemens over te gaan tot de voortzetting van verhuring van 2 (gedeeltelijke) percelen voor de duur van 5 jaar aan de huidige huurder: Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek.

 

 

Objectinformatie: Steunpunt Ramspol met opslagterrein en botenlift

Voornemen: voortzetting verhuring voor de duur van 5 jaar aan dezelfde partij

Kadastraal bekend: gemeente Noordoostpolder, sectie C nummers:

1685, groot ca. 600 m2;

3886, groot ca. 200 m2

 

Waterschap Zuiderzeeland is voornemens om 2 (gedeeltelijke) percelen opnieuw voor de duur van 5 jaar in huur uit te geven aan de huidige huurder: Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek.

Het te verhuren object betreft een kantoortje met opslagruimte, (opslag)terrein en botenlift.

De voortzetting van de verhuring vindt plaats conform de regels van het Grondzakenbeleid van Waterschap Zuiderzeeland.

Het object is specifiek ingericht t.b.v. de taakuitvoering (in algemeen belang) van de Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek en is hiervoor vergunninghouder. Deze partij is hierdoor de meest geschikte partij die in aanmerking komt voor de voortzetting van de bestaande verhuring. Waterschap Zuiderzeeland geeft door deze publicatie uitvoering aan het (Didam)arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Wachttijd: 20 kalenderdagen

 

Waterschap Zuiderzeeland neemt na de datum van publicatie van het voornemen een wachttijd van 20 kalenderdagen in acht. Dit is een vervaltermijn. Na het verstrijken van de wachttijd, gaat Waterschap Zuiderzeeland over tot voortzetting van de verhuur aan de Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek.

Uw reactie

 

Bent u van mening dat u ook in aanmerking dient te komen voor de verhuring, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd, binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen na publicatie, aan Waterschap Zuiderzeeland kenbaar maken. Het waterschap zal op basis van uw motivatie een afweging maken de zaak opnieuw in behandeling te nemen. U ontvangt binnen twee weken na sluiting van de reactietermijn schriftelijk bericht van Waterschap Zuiderzeeland over de beslissing en het vervolgtraject.

Hoe kunt u reageren?

 

Uw reactie stuurt u toe per e-mail aan afdeling Grondzaken via grondzaken@zuiderzeeland.nl. Vermeld in uw correspondentie altijd het zaaknummer.

Reageert u niet op tijd

 

Reageert u niet binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen, dan vervalt de mogelijkheid om uw bedenkingen tegen ons voornemen te uiten. In dat geval zal het waterschap het voornemen uitvoeren zoals wij dat hierboven hebben vermeld.

Naar boven