Kennisgeving ambtshalve intrekken watervergunning drinkwatertransportleiding Evides te Hansweert

Het dagelijks bestuur van het waterschap heeft besloten de volgende vergunningen van Evides in te trekken:

 

  • 1.

    de in 1964 verleende watervergunning voor de drinkwatertransportleiding in Hansweert;

  • 2.

    de eventuele vergunningen die geacht worden voor deze waterleiding te zijn verleend op grond van artikel 6, lid 2 van de Keur watersystemen waterschap Scheldestromen 2012;

     

een en ander voor zover deze vergunningen betrekking hebben op het gedeelte van de drinkwatertransportleiding dat zich bevindt in het waterstaatswerk en de beschermingszone A van de primaire waterkering in Hansweert.

 

Het besluit ligt tot en met 9 juli 2023 ter inzage op de waterschap kantoren in Middelburg en Terneuzen, elke werkdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda door het indienen van een gemotiveerd, gedateerd en ondertekend beroepschrift.

 

Indien beroep is ingesteld kan tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de voorzieningenrechter bij de Rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed dat – gelet op de betrokken belangen – vereist. Indien gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid tot het verzoeken van een voorlopige voorziening dient het verzoek te worden gericht aan de voorzieningenrechter, Team Bestuursrecht, postbus 90006 PA Breda.

 

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en moeten tenminste het volgende bevatten:

 

  • 1.

    de naam van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    vermelding van de datum en het nummer of kenmerk van het ontwerp besluit waarop de zienswijze betrekking heeft;

  • 4.

    een opgave van reden waarom men zich met het voorgenomen besluit niet kan verenigen.

Naar boven